درباره ایران آنکارا
مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته و در ترکیه با نام “ایران آنکارا” و در ایران با نام “نیلگام سفر آلما” به ثبت رسیده است. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای بریتانیا، کانادا و ایالات متحده امریکا قرار داده است. هرچند که دریافت ویزای امارات نیز از قدیم در دستور کار ما بوده و اين بخش در حال حاضر با نام آلما توريسم در حال فعاليت است.
جستجو

ویزای ازدواج آمریکا


america_fiance_visa

۱۲Withlog

K1:

ویزای نامزدی ایالات متحده به متقاضی اجازه میدهد وارد خاک امریکا شود و با نامزد امریکاییش ازدواج کند. سپس برای متقاضی گرین کارت صادر می شود. با اینکه این ویزا در دسته ویزاهای غیرمهاجرتی قرار دارد، اما از آنجائیکه پس از ازدواج، متقاضی اقامت امریکا را دریافت میکند؛ لذا باید برخی از شرایط ویزاهای مهاجرتی را هم دارا باشد. فرزندان وابسته متقاضی ویزای K2 دریافت می کنند.

برای اخذ این ویزا، نامزد امریکایی باید درخواست مربوطه I-129F را به اداره مهاجرت امریکا ارائه کند. در زمان ارائه درخواست هر دو نفر باید مجرد باشند و ازدواج با قوانین ایالت محل اقامت فرد امریکایی مغایرتی نداشته باشد. فرد امریکایی و نامزدش باید در دو سال اخیر حداقل یک بار همدیگر را ملاقات کرده باشند، مگر اینکه این امر خلاف فرهنگ آنها باشد.

پس از تایید درخواست، به متقاضی اعلام می شود تا جهت حضور در مصاحبه اقدام کند. برای این ویزا هم باید فرم DS-160 پر شود. اگر متقاضی قبلا ازدواج کرده باشد باید گواهی فوت یا طلاق نامه همسر قبلی را هم ترجمه کند و در روز مصاحبه با خود ببرد. هر مدرکی که نشان دهنده رابطه بین فرد متقاضی و نامزد امریکاییش باشد هم باید ارائه شود.

پس از صدور ویزا به همراه پاسپورتتان یک پاکت دربسته دریافت میکنید. به هیچ وجه این پاکت را باز نکنید. پس از ورودتتان به امریکا افسران اداره مهاجرت آن را باز خواهند کرد. پس از ورود به امریکا باید حداکثر پس از ۹۰ روز با نامزد خود ازدواج کنید.


به جای انتظار برای انجام روند ویزای مهاجرتی و وارد شدن به ایالت متحده آمریکا به عنوان مهاجر، شما می توانید از راه سریعتری توسط ویزای K-3 (ویزای K-3 برای همسر و ویزای K-4 برای فرزندان) مراحل اخذ ویزا را طی کنید و به عنوان غیر مهاجر وارد کشور شوید.

ویزای K-3 ویزایی غیر مهاجرتی است که به همسر یک شهروند آمریکایی تعلق می گیرد. این ویزا به منظور کوتاه شدن زمان جدایی بین یک شهروند آمریکایی و همسرش ، به همسر یک شهروند آمریکایی این فرصت را می دهد تا زمانی که پرونده ی مهاجرتی و فرم I-130 آن ها توسط سازمان مهاجرتی آمریکا بررسی و پذیرفته می شود وارد آمریکا شده، در آنجا بماند و حتی اجازه کار هم داشته باشد.


واجدین شرایط ویزای K-3

ازدواج با یک شهروند آمریکایی
در صورتی که جواب فرم I-130 شما نیامده باشد.


واجدین شرایط ویزای K-4

در صورتی که همسر یک شهروند آمریکایی فرزندی زیر ۲۱ سال داشته باشد و ازدواج هم نکرده باشد ویزای K-4 به او تعلق می گیرد.

بچه هایی که واجد شرایط ویزای K-3 هستند ویزای تحت عنوان K-4 را می گیرند. هم ویزای K-3 و هم ویزای K-4 به متقاضی این فرصت را می دهند تا زمانی که پرونده ی مهاجرتی آن ها از سوی سازمان مهاجرت آمریکا بررسی می شود در آمریکا بمانند.

به این نکته باید توجه داشت که طبق قوانین سازمان مهاجرتی آمریکا فردی که با یک شهروند آمریکایی خارج از کشور آمریکا ازدواج می کند برای اخذ ویزای K-3 باید از کشوری که در آن ازدواج کرده اند اقدام کنند.