درباره ایران آنکارا
مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته و در ترکیه با نام “ایران آنکارا” و در ایران با نام “نیلگام سفر آلما” به ثبت رسیده است. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای بریتانیا، کانادا و ایالات متحده امریکا قرار داده است. هرچند که دریافت ویزای امارات نیز از قدیم در دستور کار ما بوده و اين بخش در حال حاضر با نام آلما توريسم در حال فعاليت است.
جستجو

ویزای سرمایه گذاری آمریکا


america_investor_visa

۱۲Withlog

ایالات متحده امریکا با وجود شرایط عالی زندگی، مقصد نهایی بسیاری از مهاجرانی است که به امید فردایی بهتر موطن اصلی خود را ترک می کنند. از آنجائی که همواره خیل عظیم متقاضیان، خواهان اخذ شهروندی این کشور هستند، این مقوله از دیرباز موردتوجه دولتمردان امریکایی بوده و اداره مهاجرت قوانین خاصی را در این مورد وضع نموده است. شهروندان امریکا از امکانات و حقوق بیشتری نسبت به دارندگان گرین کارت برخوردارند. حق رای دارند، می توانند به هرکجا که خواستند سفر کنند و بدون محدودیت دوباره به امریکا بازگردند. برای دعوت به امریکا اسپانسر مالی اقوام خود شوند و لازم نیست ارتباط خود را با سرزمین مادری قطع کنند.

ملزومات دریافت شهروندی ایالات متحده امریکا برای مهاجران:

متقاضی باید:

حداقل پنج سال با اقامت موقت در ایالات متحده زندگی کرده باشد (پناهندگان، همسران شهرودان امریکا و سربازان ارتش امریکا از این قاعده مستثنی هستند.
حداقل نیمی از پنج سال را در امریکا حضور فیزیکی داشته باشد.
حداقل سه ماه در ایالتی که از آن جا درخواست شهروندی نموده، زندگی کرده باشد.
بیشتر از یک سال خارج از خاک امریکا نبوده باشد.
حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
باید پایبند به اصول اخلاقی ملی باشد.
باید بتواند به سهولت انگلیسی صحبت کند و بنویسد.
باید در امتحان مربوط به تاریخ و اصول سیاسی ایالات متحده پذیرفته شود.
باید وفادارانه قسم بخورد و اصول قانون اساسی ایالات متحده را باور داشته باشد.

حائز شرایط فوق شدن کار آسانی نیست چراکه ویزاهای موقت امریکا بیش از دو سال اعتبار ندارند و معمولا منجر به دریافت گرین کارت نمی شوند. هرچند که قوانینی در خصوص تغییر نوع ویزا و تمدید اقامت وجود دارند، اما معمولا شرط اولیه آنها دریافت پیشنهاد کار مرتبط از داخل خاک امریکاست.
باتوجه به مطالب گفته شده، آسان ترین و مطمئن ترین راه اخذ گرین کارت و پس از آن شهروندی ایالات متحده، سرمایه گذاری در امریکاست. هرچند که باتوجه به مبلغ سرمایه گذاری قابل توجه خواسته شده از سوی دولت امریکا، اگر این کار بدون آگاهی و مطالعه کافی صورت گیرد، ممکن است متقاضیان را با ضرر و زیان عمده مواجه سازد. در ادامه شما را با شرایط و نحوه این سرمایه گذاری آشنا می سازیم.

ویزای E2:

ویزای سرمایه گذاری E2 خاص کسانیست که مایلند با میزان سرمایه گذاری کمتری به نسبت EB-5 وارد ایالات متحده شوند تا با شرایط تجاری و زندگی در این کشور به طور مستقیم آشنا شوند یا در این کشور بازنشست شوند. هرچند که در قوانین، میزان دقیقی برای این نوع سرمایه گذاری ذکر نشده و اداره مهاجرت به لفظ “قابل توجه” Significant اکتفا کرده، اما تجربه نشان داده که سرمایه های کمتر از صد تا صدو پنجاه هزار دلار منجر به ویزا نخواهند شد. این سرمایه گذاری معمولا شامل خرید و راه اندازی تجارتی خاص می شود.

ملزومات دریافت ویزای E-2:
• ملیت متقاضی می باید جزو یکی از کشورهایی باشد که معاهده تجاری با امریکا را امضا کرده اند. (ایران از سال ۱۹۵۷ به عضویت این پیمان درآمده است.)
• حداقل نیمی از سهام شرکت میبایست به نام افرادی با ملیت سرمایه گذار باشد.
• تجارت باید فعال و ریسک پذیر باشد. سرمایه گذاری های بانکی مطمئن، قابل قبول نیستند.
• تجارت باید تاثیر مثبت بر اقتصاد داشته باشد و سودی بیش از تامین هزینه های ضروری متقاضی و خانواده اش را ارائه دهد.
• متقاضی باید به طور مستقیم تجارت را مدیریت کند و تخصص لازم برای این کار را داشته باشد؛ کارگران ساده حائزشرایط نیستند.

شرایط کارمندان پروژه:
*ملیت کارمندان باید با کارفرما یکی باشد.
*کارمند باید تمامی شرایط مذکور در قوانین اداره کار و FLSA را احراز نماید و از حقوق کامل برخوردار شود.
*تخصص لازم برای انجام کار را داشته باشند و در پیشبرد پروژه دخیل باشند.

ویژگی های ویزای E2:
این ویزا، ویزای یک بار ورود دو ساله است که پس از اتمام اعتبار، به تعداد نامحدود قابل تمدید خواهد بود اما منجر به دریافت گرین کارت و اقامت دائم نمی شود. پس از اتمام دو سال، سرمایه گذار باید با مدارک مرتبط به دفتر اداره مهاجرت ایالتی که در آن اقامت دارد؛ مراجعه نماید. در صورت اثبات موفقیت تجارت در مدت دو سال، ویزا تا دو سال دیگر تمدید خواهد شد. متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال مجرد خود را به عنوان همراه به امریکا بیاورد. محل زندگی سرمایه گذار باید در نزدیکی مکان پروژه باشد و مجوز ورود سرمایه از سازمان OFAC دریافت شود.
حتما پیش از انتقال سرمایه ، از شرایط دقیق پروژه آگاهی یابید تا از صدور ویزا و بازگشت سرمایه خود مطمئن شوید؛ هرچند که هیچ نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا و بازگشت کامل سرمایه را تضمین نماید، اما با بررسی های کافی و کمک گرفتن از متخصصان این امر، میتوان ریسک سرمایه گذاری را به حداقل رساند.

در سال ۱۹۹۰ اداره مهاجرت امریکا قانونی را وضع کرد که به موجب آن سرمایه گذاران خارجی، گرین کارت امریکایی دریافت می کردند. سرمایه گذارانی که یک شرکت تجاری جدید را تاسیس می کنند و یا وارد تجارتی فعال می شوند یا یک تجارت ورشکسته را می خرند و فرصت شغلی ایجاد می کنند؛ مشمول این قانون می شوند. مطابق آن، سرمایه گذار می باید حداقل یک میلیون دلار در خاک امریکا سرمایه گذاری کند و ده نفر از شهروندان امریکایی را به استخدام خود در آورد. سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلاری صرفا خاص نواحی روستایی با نرخ بیکاری بالاست. در صورت قبولی درخواست سرمایه گذاری، از سوی اداراه مهاجرت و سپس کنسولگری امریکا، به فرد متقاضی، همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال آنها گرین کارت دو ساله اعطا خواهد شد. برای دریافت گرین کارت ده ساله، کافیست سه ماه قبل از تمام شدن اعتبار گرین کارت، متقاضی با مدارک مربوطه به اداره مهاجرت مراجعه کند و ثابت نماید که سرمایه گذاری انجام گرفته و ده نفر نیز استخدام شده اند. پس از پنج سال اقامت در ایالات متحده، می توان جهت دریافت شهروندی این کشور اقدام نمود.

مراکز منطقه ای Regional Centers
مطابق بند ۶۱۰ قانون ۳۹۵-۱۰۲ که در تاریخ ۶ اکتبر ۱۹۹۲ تصویب شد، مناطقی که در معرض رشد اقتصادی، افزایش ظرفیت سرمایه گذاری و ایجاد فرصت های شغلی جدید قرار داشتند از سوی دولت به عنوان “مراکز منطقه ای” معرفی شدند. سرمایه گذاری در این مناطق تسهیلاتی را برای متقاضی فراهم می آورد. برای این منظور باید مشخص شود:
• برنامه مرکز منطقه ای برای ارتقای رشد اقتصادی آن منطقه چیست؟
• بر طبق برنامه اقتصادی مرکز منطقه ای چگونه به طور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شغل خواهد شد؟
• مقدار بودجه لازم برای کل سرمایه گذاری جهت پیشبرد پروژه تجاری چقدر است؟
• این منطقه سرمایه گذاری چه تاثیرمثبتی بر اقتصاد ملی خواهد داشت؟

ملزومات برنامه مراکز منطقه ای:
۱٫ سرمایه گذاری باید در تجارتی جدید صورت بگیرد که پس از سال ۱۹۹۰ دایر شده است.
۲٫ برحسب منطقه موردنظر برای سرمایه گذاری می باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار یا یک میلیون دلار به منطقه تزریق شود.
۳٫ نتایج عملکرد باید سوددهی پروژه بر اقتصاد امریکا و ایجاد ده فرصت شغلی را نشان دهد.
۴٫ سرمایه گذار می باید به صورت فعال در مدیریت پروژه دخیل باشد.

مناطق هدف اشتغال زایی Targeted Employment Areas “TEA”
مناطقی هستند که در زمان سرمایه گذاری بیش از ۱۵۰ درصد جمعیت آنها بیکار باشند و یا جزو مناطق روستایی به حساب بیایند. بنابر تعریف اداره برنامه و بودجه، به مناطق خارج از محدوده شهری که جمعیت بیشتر از ۲۰ هزار نفر داشته باشد؛ منطقه روستایی اطلاق می شود. حداقل میزان سرمایه گذاری در این نواحی ۵۰۰ هزار دلار امریکاست. سرمایه گذاری باید ریسک پذیر باشد؛ به این معنا که سرمایه گذاریهای بی خطر “مانند خرید سهام یا ملک” قابل قبول نیستند.

شرایط سرمایه گذاری در یک تجارت ورشکسته:
– تجارت باید حداقل برای دو سال فعال بوده باشد.

– برطبق مدرک حسابداری، شرکت باید یک تا دو سال قبل از ارائه درخواست با ضرر روبرو بوده باشد.
– ضرر ثابت شده در یک تا دو سال اخیر می باید حداقل ۲۰ درصد ارزش شرکت قبل از ضرر را شامل شود.

– سرمایه گذار می باید تعداد کارمندان کنونی شرکت را حداقل تا دو سال حفظ نماید.
– سرمایه گذار باید به طور مستقیم تجارت را مدیریت کند.
– مبلغ سرمایه گذاری در این نوع تجارت نیز بین ۵۰۰ هزار دلار تا یک میلیون دلار است.

مزایای سرمایه گذاری EB-5:
در این روش هیچ محدودیت سنی وجود ندارد، نیازی به سابقه کاری و تحصیلی مرتبط نیست و الزامی به دانستن زبان انگلیسی وجود ندارد. به علاوه، متقاضیانی که با این ویزا وارد خاک امریکا می شوند؛ مختارند هر زمان که خواستند از امریکا خارج شوند و حتی به کار خود در کشورشان ادامه دهند ” منوط به این که از قوانین دولت امریکا در خصوص تحریم ها تخطی نکنند و قصد ترک اقامت امریکا را نداشته باشند.”
متقاضی، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال آنها، آزادند در هر نقطه از ایالات متحده که مایل بودند به کار و تحصیل بپردازند و در همانجا بازنشست شوند؛ می توانند از مزایای تحصیل به عنوان یکی از شهروندان ایالات متحده برخوردار شوند و شهریه ای یکسان با یک امریکایی بپردازند؛ می توانند برای دیگر اعضای خانواده خود درخواست گرین کارت دهند و اسپانسر مالی آنها شوند.
هر ساله ۱۰ هزار ویزا برای سرمایه گذاران صادر می شود که نیمی از آنها سهمیه مراکز منطقه ای هستند.