درباره ایران آنکارا
مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته و در ترکیه با نام “ایران آنکارا” و در ایران با نام “نیلگام سفر آلما” به ثبت رسیده است. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای بریتانیا، کانادا و ایالات متحده امریکا قرار داده است. هرچند که دریافت ویزای امارات نیز از قدیم در دستور کار ما بوده و اين بخش در حال حاضر با نام آلما توريسم در حال فعاليت است.
جستجو

بایدها و نبایدهای کشور انگلیس

بایدها و نبایدهای کشور انگلیس

بایدها و نبایدهای کشور انگلیس

هنگام اقامت موقت در کشور انگلیس می توانید:

  • در هر کدام از فعالیت های مرتبط با کسب و کارتان که در بخش قوانین بازدید کنندگان ذکر شد، شرکت کنید.
  • تا سقف سی روز مطالعه کنید؛ مادامی که دلیل اصلی دیدارتان نباشد.
  • در برنامه های تحصیلی یا بازدید آموزشی شرکت کنید (اگر کمتر از ۱۸ سال سن دارید).
  • مشارکت مدنی خود را به ازدواج تبدیل کنید.

هنگام اقامت موقت در کشور انگلیس شما نمی توانید:

  • کار با دستمزد یا بدون دستمزد انجام دهید.
  • از طریق رفت و آمد مکرر به بریتانیا به مدت طولانی در بریتانیا زندگی کنید.
  • از بودجه عمومی استفاده کنید.
  • ازدواج کنید یا مشارکت مدنی (یعنی ازدواج دو همجنس با یکدیگر)خود را ثبت نمایید یا آگهی ازدواج بدهید.

 

پروسه ی درخواست ویزای انگلیس چقدر زمان می برد؟

سه ماه پیش از تاریخ سفرتان به بریتانیا می توانید درخواست ویزا کنید. زمان پردازش ویزای غیرمهاجرتی انگلیس به در کشوری که از آن درخواست صدور روادید نموده اید نیز بستگی دارد .

مدت اقامت در انگلیس

شما معمولا می توانید تا سقف ۶ ماه در بریتانیا بمانید. همچنین می توانید مدت زمان بیشتری بمانید اگر:

  • بابت روادید بلندمدت، درخواست دهید (و هزینه اضافی آن را پرداخت نمایید) و بتوانید ثابت کنید طی یک دوره زمانی طولانی تر لازم است مرتب به بریتانیا سفر کنید.
  • برای درمان خصوصی پزشکی به بریتانیا بیایید-تا سقف ۱۱ ماه
  • عضو هیات فرصت مطالعاتی هستید و برای پژوهش به بریتانیا می آیید-شما، همسرتان یا شریک زندگی مدنیتان می توانید تا سقف ۱۲ ماه بمانید.

اگر به عنوان عضو هیات یا بابت دریافت درمان خصوصی پزشکی بیشتر از ۶ ماه در برتانیا می مانید، باید درخواست مجوز اقامت زیست سنجی ارائه کنید.

اگر بازدید کننده تحت توافق تایید وضعیت مقصد هستید، ممکن است موفق شوید تا سقف سی روزه روادید بازدید کننده بگیرید.

 

هزینه ها ویزای انگلیس

هزینه یک ویزای توریستی استاندارد، ۸۵ پوند است.

ویزای توریستی بلندمدت

اگر بتوانید ثابت کنید که لازم است طی دوره طولانی تری مرتب به بریتانیا سفر کنید، می توانید درخواست روادید به مدت ۱و۲و۵و یا ۱۰ سال نمایید. طی هر بازدید می توانید تا سقف ۶ ماه اقامت کنید.

پرداخت هزینه اضافی به مدت ویزا بستگی دارد:

  • ۱ ساله: ۳۲۴ پوند
  • ۲ ساله: ۳۲۴ پوند
  • ۵ ساله: ۵۸۸ پوند
  • ۱۰ ساله: ۷۳۷ پوند

اگر هنگامی که درخواست می دهید، سن شما از ۱۸ سال کمتر باشد، ویزای بلند مدت توریستی شما پس از این که ۱۸ ساله شوید، تا سقف ۶ ماه اعتبار خواهد داشت.


دیدگاه بگذارید

آگاه سازی از
avatar

wpDiscuz