درباره ایران آنکارا
مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته و در ترکیه با نام “ایران آنکارا” و در ایران با نام “نیلگام سفر آلما” به ثبت رسیده است. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای بریتانیا، کانادا و ایالات متحده امریکا قرار داده است. هرچند که دریافت ویزای امارات نیز از قدیم در دستور کار ما بوده و اين بخش در حال حاضر با نام آلما توريسم در حال فعاليت است.
جستجو

مهاجرت به کانادا از طریق آنتاریو

مهاجرت به کانادا از طریق آنتاریو

این برنامه یک برنامه مهاجرتی به کانادا است که استان آنتاریو، متقاضیان و خانواده شان را بر اساس یک پیشنهاد کاری که از قبل تعین می شود انتخاب می کنند.

کارفرمایان متقاضیان را از طریق دسته عمومی و دسته دانشجویی استخدام کنند.

برای بودن در دسته عمومی، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

  1. داشتن سابقه کاری در شغل مورد نظر
  2. داشتن یک پیشنهاد کاری تمام وقت که از قبل تایید شده باشد.
  3. یک دستمزد پیشنهادی که هم اندازه سطح شغل های مورد نظر باشد.
  4. وضعیت اقامت قانونی البته اگر متقاضی در کانادا باشد.
  5. نامه موافقت کارفرما

همچنین برای قرار گرفتن در دسته دانشجویان بین المللی، متقاضی باید یا فارق التحصیل پی اچ دی، فارق التحصیل کارشناسی ارشد و یا دانشجو با پیشنهاد کاری باشد.

دانشجویان با پیشنهاد کاری باید:

  1. حداقل نیمی از دوره تحصیل خود را در کانادا گذرانده باشند و همچنین از دانشگاه دولتی فارق التحصیل شده باشند.
  2. حد اقل یک دوره دو ساله دیپلم، یا دوره تمام وقت کالج را تکمیل کرده باشند.
  3. دارای پیشنهاد هایی نظیر شغل های مدیریتی، فنی و تخصصی باشند.
  4. پیشنهاد کاری داشته باشند که دارای دستمزد تمام وقت بوده و دستمزد حد اقل داشته باشد.
  5. در طی دو سال که دیپلمشان را تمام می کنند یا در نیمی از آخرین دوره دانشگاهشان، متقاضیان درخواست خود را بدهند.
  6. اگر درخواست کننده در کانادا زندگی می کند، باید وضعیتش قانونی باشد.
  7. نامه موافقت کارفرما را داشته باشد.

فارق التحصیلان پی اچ دی که استان آنتاریو را انتخاب می کنند نیازی به پیشنهاد کاری ندارند و باید دارای شرایط زیر باشند:

  1. از یکی از برنامه های آنتاریو فارق التحصیل شده باشند.
  2. تمام نیازهای فارق التحصیلی را به خوبی تمام کرده باشد.
  3. حد اقل دو سال از پی اچ دی خود را در یکی از دانشگاه های دولتی آنتاریو تمام کرده باشد.
  4. حد اکثر دو سال از مدرک پی اچ دی متقاضی گذشته باشد.
  5. دارای وضعیت قانونی در کانادا باشد.

برای اقدام از طریق فارق التحصیلی در کارشناسی ارشد، دانشجو باید دارای شرایط زیر باشد:

  1. قصد زندگی در کانادا را داشته باشد.
  2. از یکی از برنامه های کارشناسی ارشد فارق التحصیل شده باشد.
  3. یک دوره به صورت تمام وقت کار کرده باشد.
  4. پس از دوسال از فارق التحصیل شدنش اقدام کند.
  5. ساکن کانادا باشد.
  6. وضعیت قانونی داشته باشد.
  7. سطح دانش زبان بالا از یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسه داشته باشد.
  8. پس انداز کافی برای امرار معاش خود و خانواده اش داشته باشد.

امیدواریم اگر شما هم تمایل به مهاجرت به کانادا دارید شرایط ذکر شده را داشته باشید تا بتوانید اقامت کانادا را از این روش دریافت کنید.


دیدگاه بگذارید

آگاه سازی از
avatar

wpDiscuz