درباره ایران آنکارا
مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته و در ترکیه با نام “ایران آنکارا” و در ایران با نام “نیلگام سفر آلما” به ثبت رسیده است. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای بریتانیا، کانادا و ایالات متحده امریکا قرار داده است. هرچند که دریافت ویزای امارات نیز از قدیم در دستور کار ما بوده و اين بخش در حال حاضر با نام آلما توريسم در حال فعاليت است.
جستجو

مهاجرت به کانادا از طریق تخصصی

مهاجرت به کانادا از طریق تخصصی

در پست قبلی در ارتباط با مهاجرت از طریق استانی و سرمایه گذاری صحبت کردیم و در این پست سعی داریم تا در مورد مهاجرت از طریق تخصصی اطلاعاتی در اختیا شما قرار دهیم.

برای مهاجرت به کانادا از این طریق ، افراد باید اطلاعات خود را در یک سیستم الکترونیکی آنلاین وارد کنند که به آن Expression of Interest  گویند. همچنین ظرف سی روز از زمانی که اطلاعات خود را به صورت آنلاین فرستادند باید رزومه خود را در بانک اشتغال سازمان منابع انسانی وارد کنند.

سپس سیستم الکترونیک اداره مهاجرت پس از دریافت رزومه و با توجه به اطلاعات وارد شده، امتیاز متقاضی را محاسبه کرده  و بر اساس آن به متقاضی امتیاز میدهد. از آن به بعد، نام متقاضی در پرونده می ماند و او می تواند اطلاعات خود را ویرایش کرده و آن را تغییر دهد و امتیاز جدید به خود اضافه کند.

پس از دریافت دعوتنامه یا  متقاضی درخواست را می پذیرد یا رد می کند. اگر متقاضی تا شصت روز درخواست را رد نکند و یا قبول نکند از سیستم حذف خواهد شد.

در صورت پذیرش، می توانند از روش های زیر اقدام کنند:

  1. Federal Skill Worker
  2. Canadian experience class
  3. Provincial nomination Program
  4. Federal Trade skill worker

متقاضیان به دو دسته مجرد و متاهل تقسیم می شوند و همچنین هر فرد می تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز کسب کند.

از فاکتور های دسته بندی امتیازدهی می توان به این سه دسته اشاره کرد:

فاکتور اول: سرمایه انسانی اولیه  (Core Human Capital Factors):

–          سن برای مجردین حد اکثر ۱۰۵ و متاهل ۱۰۰ می باشد

–          سطح تحصیلات که مجردین حد اکثر ۱۵۰ و متاهلین حد اکثر ۱۴۰ می باشد.

–          سطح زبان، برای فرد مجرد ۱۳۶+۲۴ و برای یک فرد متاهل، ۱۲۸+۲۲

–          میزان سابقه کار در کانادا حد اکثر برای مجرد ۸۰ و برای متاهل ۷۰ میباشد. ۵۰۰ امتیاز کسب کنند و افراد غیر مجرد ۴۶۰ امتیاز می‌گیرند. ۴۰ امتیاز نیز همسر متقاضی می‌تواند داشته باشد

فاکتور دوم: داشتن مهارت قابل انتقال (Skill Transferability):

در این فاکتور متقاضی حد اکثر ۱۰۰ امتیاز کسب می کند که این فاکتور جمع فاکتور های گفته شده در بالا می باشد.

فاکتور سوم: دارا بودن گواهی PNP از یکی از استان‌ها و یا داشتن پیشنهاد شغل : (Arranged Employment)

یک کارفرمای کانادایی برای هر یک از این شرایط ۶۰۰ امتیاز به مهاجر اضافه می کند.

دقت داشته باشید که زمانی که رزومه خود را ارسال می کنید نمی توانید آن را تغییر دهید پس سعی کنید مدارک مورد نیاز را به دقت جمع آوری کنید و همچنین کارفرمای درستی را انتخاب کنید.


دیدگاه بگذارید

آگاه سازی از
avatar

wpDiscuz