درباره ایران آنکارا
مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته و در ترکیه با نام “ایران آنکارا” و در ایران با نام “نیلگام سفر آلما” به ثبت رسیده است. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای بریتانیا، کانادا و ایالات متحده امریکا قرار داده است. هرچند که دریافت ویزای امارات نیز از قدیم در دستور کار ما بوده و اين بخش در حال حاضر با نام آلما توريسم در حال فعاليت است.
جستجو

ویزای EB1 امریکا برای افراد خاص

ویزای EB1 امریکا برای افراد خاص

کسانی که دارای توانایی خاصی هستند و یا از استعداد های شگرفی  در زمینه هنری، علمی، تحصیلی، شغلی و یا ورزش برخوردار هستند می توانند برای اخذ ویزای امریکا از این روش بهره بگیرند.
این ویزا در واقع یکی از زیر مجموعه های ویزاهای شغلی می باشد و به سه دسته تقسیم می شود:
۱٫    ویزای EB-1A
خارجیانی که توانایی فوق العاده  ای  در زمینه علمی، هنری، تحصیلی، کاری و یا بازیگری دارند و بر اساس مدارک معتبری می توانند این استعداد خود را ثابت کنند.
۲٫    ویزای EB-1B
پژوهشگران برجسته و یا اساتیدی که در زمینه تخصصی خود ممتاز هستند. این افراد باید حداقل ۳ سال سابقه تدریس و یا تحقیق در تخصص خود داشته باشند.
۳٫    ویزای EB-1C
این نوع ویزا هم برای مدیران و افرادی که در زمینه های اجرایی بسیار موفق هستند. این نوع ویزا همچنین برای افرادی که تمایل به گسترش شرکت و ارائه سرویس های خود در امریکا را دارند نیز استفاده می شود.
از مهمترین امتیاز های ویزای افراد خاص این است که:
–    شما دیگر نیازی به مجوز کار و یا پیشنهاد کاری از سمت کارفرمای امریکا نخواهید داشت
–    شرایط سنی وجود ندارد
–    شما نیاز به دانسن زبان و یا مدرک آن نخواهید داشت
–    ارائه مدرک تحصیلی مهم نیست
–    این نوع اخذ ویزا یکی از سریعترین روش های اقامت امریکا می باشد.
متقاضیان برای اخذ ویزای امریکا ۲ روش برای داشتن شرایط اقامت را دارند:
۱٫    ارائه مدارک مبنی بر داشتن جوایز بین المللی  مثل جوایز اسکار، المپیک، مدال بازی های المپیک و …
۲٫    خوشبختانه برای کسانی که مدارک گزینه اول را ندارند راه دیگری نیز وجود دارد و آن داشتن حداقل ۳ مدرک از ۱۰ مدارک زیر:
•    دریافت جایزه ملی و بین المللی در زمینه کاری شما که به رسمیت شناخته شده باشد.
•    عضویت در انجمن های تخصصی
•    ثبت و انتشار مطلبی از شما در رسانه های مطبوعاتی
•    عضو بودن در هیات های داوری که به بررسی کارهای دیگران می پردازند
•    ثبت مقالات علمی در نشریات معتبر
•    شرکت در گالری ها و نمایشگاه های معتبر برای ارائه آثار هنری خود
•    مدارکی دال بر داشتن سهمی برای پیشرفت و توسعه تخصصی شما
•    رهبریت یک موسسه یا سازمان معتبر
•    داشتن درامد بالا نسبت به بقیه افراد در زمینه تخصص شما
•    داشتن یک موفقیت مالی بزرگ در زمینه تخصصی خود
البته متقاضی این نوع ویزا باید سفارت را قانع کند که بعد از ورود به امریکا نیز در حیطه استعدادهای خاص خود مشغول به کار شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران ما در ایران آنکارا در این زمینه تماس بگیرید.


دیدگاه بگذارید

آگاه سازی از
avatar

wpDiscuz