درباره ایران آنکارا
مجموعه ما با هدف کمک به هم وطنان برای دریافت هرچه آسان تر ویزا شکل گرفته و در ترکیه با نام “ایران آنکارا” و در ایران با نام “نیلگام سفر آلما” به ثبت رسیده است. از آنجائیکه ارائه درخواست به سفارتخانه هایی که در حال حاضر در ایران کنسولگری ندارند، با دشواری های بیشتری همراه است؛ این مجموعه بیشتر تمرکز کار خود را بر روی کشورهای بریتانیا، کانادا و ایالات متحده امریکا قرار داده است. هرچند که دریافت ویزای امارات نیز از قدیم در دستور کار ما بوده و اين بخش در حال حاضر با نام آلما توريسم در حال فعاليت است.
جستجو

کار حین تحصیل در کبک

کار حین تحصیل در کبک

کار در محیط آموزشی:

اگر مجوز تحصیل دارید می توانید پاره وقت کار کنید. اگر چه شغل هایی مثل دستیار محقق یا معلم محدود است.

اگر دوره internship را کامل کنید ممکن است اجازه کار کردن خارج از محیط تحصیلی را بیابید. برای کار خارج از محیط آموزشی نیازمند مجوز کار (work permit) هستید.

از ۰۱,Jun,14 قوانین جدیدی وضع شده که به دارندگان مجوز تحصیلی اجازه می دهد خارج از دانشگاه کار کنند.

تمدید مدت اقامت جهت تحصیل:

برای تمدید مدت اقامت باید فرم جدید (application form) برای مطالعات CAQ را حداقل سه ماه قبل از تاریخ انقضای مجوز تحصیل تان پر کنید. اگر می خواهید به خارج از کانادا سفر کنید، در محدوده زمانی که مجوز تحصیل تان قرار است باطل شود، باید قبل از اینکه از کشور خارج شوید، فرم و مجوز تحصیل خود را برای CAQ ارسال کنید.

همراه فرمتان تمام مدارک لازم را ضمیمه نمایید.

مدارک لازم عبارتند از:

۱-    عکس ۴٫۵*۳٫۵ جدید

۲-    فیش واریزی (مخصوص درخواست های حضوری نه آنلاین)

۳-    کپی صفحات پاسپورت

۴-    نامه اشتغال به تحصیل

۵-    کپی برابر اصل نامه صادر شده توسط موسسات آموزشی کبک

۶-    مدارک مالی خود یا فرد ساپورت کننده

۷-    نامه پذیرش از دانشگاه کبک

بعد از فارغ التحصیل شدن و دریافت مدرک می توانید تحت شرایط خاص کار کنید. اول باید مجوز کار بگیرید.برای یافتن شغل بعد از اتمام تحصیل در کبک باید:

– برنامه مطالعاتی را کامل کرده باشید. حداقل ۸ ماه تمام وقت در دانشگاه تحصیل کرده باشید.

– برای مجوز کار درخواست داده باشید ۹۰ روز از وقتی که نامه ای از دانشگاه دریافت می کنید مبنی بر اینکه صلاحیت دریافت را دارید.

– مجوز تحصیلی معتبر دارید که بر اساس آن در خواست مجوز کار با حداکثر اعتبار ۳ ساله صادر می شود.

حداکثر دوره مجوز کار

مدت دوره ی مطالعاتی

واجد شرایط نیستید

کمتر از ۸ماه

هم اندازه مدت تحصیل

۸ماه یا کمتر از ۲سال

۳سال

۲سال یا بیشتر


دیدگاه بگذارید

آگاه سازی از
avatar

wpDiscuz